Sponsor til Aarhus halvmarathon

Byrial Holding ApS promoverer sund livstil blandt unge 

Byrial Holding ApS er glade for at kunne meddele at vi har været sponsorere til  Aarhus halvmarathon 10 års jubilæum 2023. Vi vægter en sund livstil højt, og har derfor sponsoreret løbetøj til fem unge mænd Birk, Carl, Mikkel, Oscar og Jonas. 

Byrial Holding ApS deltager i VTM Summit

Byrial Holding ApS er glade for at deltage i VTM messe den 25. og 28. april 2023 i Odense, hvor omdrejningspunktet er metalbearbejdning. Her spiller 1Factory en stor faktor, der er god til dataopsamling, dokumentation, samarbejde mellem leverandører og virksomheder. Du kan også få mere info om D4.

Desuden vil du også kunne møde COMETEL, som giver dit skråt en større værdi ved spånerbearbejdning. Her hjælper vi også med det praktiske for at få systemet implementeret, så det passer til jeres præferencer.

Arrangement kan du se her: https://vtm-messe.dk

Ansøgning om tilskud til digitalisering

Den 6. februar 2023 er der åbent op for puljer til at søge om tilskud til digitalisering på SMV:Digital. Hvis der er virksomheder, som vil have hjælp til at komme igang med en markedsafsøgning, hvor man finder rådgivere, beskrive sit projekt, oprette medarbejdere og timeregistrering efter projektets færdiggørelse, så kontakt os.

Bemærk at download er i PDF format, men filen kan hentes som Word fra SMV:Digital ved at klikke her.

Download skabelon til forberedelse af ansøgning

Vinder af en Chromebook (Værdi  2.149,30 kr)

Vi har trukket lod mellem indkomne ordrer i december. Vinderen er Acoplastic A/S

ACER Chromebook

Den heldige vinder af denne Acer Chromebook C738T-C27B | N3160 | 11.6"i december blev Acoplastic A/S.
Denne Chromebook er super smart til opsamling af måledata i fx. produktionen eller i forbindelse med indgangskontrol eller reklamationer. Direkte opkobling til måleudstyr via 1factory. 

New business partner

MTS Randers

MTS Randers – specialist in geometric measuring equipment